Portret

Portret

1400 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Transformam pozele dumneavostra in picturi, folosind ARTA DIGITALA!
Aceasta forma de arta este executata pe calculator de catre "artist digital" talentat, folosind tablete grafice performante pentru a reproduce cat mai fidel pictura clasica in ulei.

Talentul extraordinar vine din imaginatie, cunostinte tehnice, dar si din arta de a manui tableta grafica pentru a crea o pictura cat mai similara (din punctde vedere al efectului vizual) cu cea executata manual in ulei pe panza canvas, de catre artisti traditionali.

Dumneavoastra sa le puteti oferi drept cadouri de agatat pe perete sub forma de portrete pe canvas.
Toate tablourile pe care le realizam sunt 100% pictate de mana, cu diferenta ca acestea nu vor fi pictate in stilul traditional (direct pe panza folosind pasta de culoare) ci sunt pictate de catre artisti digitali in calculator folosind pen-ul tabletei grafice (in locul traditionalei pensule). Realizarea picturii se face manual folosind talentul artistilor. Inca nu exista nici un buton magic care sa creeze automat efectul de pictura in ulei sau alte stiluri de pictura pe care le vedeti ca exemplu pe acesta pagina. Orice portret reusit implica talentul artistului, simtul artistic si pricepera acestuia in manuirea "pensulei" pe calculator.

Odata terminata pictarea pozei in calculator aceasta se va printa pe panza canvas de bumbac 100% reproducand in mod foarte fidel din punct de vedere al efectului vizual, pictura clasica.

Detalii: Trimiteti poza pe care o doriti pictata info@boho.md. Dupa dumneavoastra veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Dupa confirmarea comenzii poza va fi pictata in stilul ales de dumneavostra. Dupa 5-7 zile lucratoare veti primi prin email portretul pictat, in format mic, pentru aprobarea dumneavostra spre printare.Dupa aprobarea dumneavostra pentru printare, pictura (fotografia) va fi printata pe panza folosind imprimante profesionale HP cu 14 culori pentru o calitate fotografica. Livram tablourile personalizate gratuit in toata tara.