Livrare și achitare

Achitarea comenzii

Achitarea în numerar

Curierul va livra comanda la adresa și timpul convenit cu dv. Plata este acceptata în lei.

Achitarea online

Plata se va face prin cardul bancar Visa și Master Card.

Achitarea prin transfer

Pentru achitarea prin transfer, după ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plata. Pentru aceasta, trimite-ți datele fiscale și bancare ale companiei dv. pe adresa de email info@boho.md


Metodile de livrare

Livrarea în raza orașului Chișinău

Livrarea produselor în raza municipiu lui Chișinău se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a  comenzii este de 1000 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 1000 lei, costul transportului este 30 lei.

Produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 20:00 în zilele de lucru și între orele 10:00 și 18:00 în zilele de odihna. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi.

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova 

Costul livrării produselor pe teritoriul Republicii Moldova este 80 lei.

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuata in termen de 72 de ore.


Termeni și condiţii confidențialitate

În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, site-ul boho.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicați, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.

Site-ul boho.md nu are acces respectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancarele ale participanților.


Condiții de rambursare

Conform deciziei în legislația Republicii Moldova cumpărătorul are dreptul de a reveni sau înlocuirea produsului, în cazul în care nu este menționat în Anexa № 2 la Hotărârea Guvernului № 1465 din 08 decembrie 2003, pot se scrie o declarație care să indice motivele adresate directorului companiei Boho Style SRL Jeleascova Irina, mun. Chișinău, Strada Mitropolit Dosoftei, 114

Dacă apar întrebări, managerii noștri sunt mereu gata să vă răspundă. Vă rugăm să ne contactați.