Termeni


Termeni și condiții

Acest site este operat de Boho Style S.R.L, în conformitate cu legile din Republica Moldova, având sediul social în Chisinău, strada Mitropolit Dosoftei 114, înregistrată sub numărul de identificare și codul fiscal: 1018600049146, adresa de email: info@boho.md

Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit în continuare "Termenii și Condițiile").

Politica de retur, Politica de confidențialitate Boho Style S.R.L, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidențialitate Boho Style S.R.L, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Politica de retur

Dacă nu eşti mulţumit de produsul cumpărat, îl poți returna cu conform legislația Republicii Moldova .
Politica de confidențialitate

În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe site-ul www.boho.md sunt integral în proprietatea exclusivă a Boho Style S.R.L. Folosirea, fără acordul expres al Boho Style S.R.L, a oricărui material publicat pe acest site web, se pedepsește conform legii.

Prevederile din prezenta secțiune, precum și dispozițiile aplicabile din Politica de confidențialitate, nu vă împiedică să utilizați acest site web pentru a înregistra o Comandă online și a copia/utiliza/printa detaliile acesteia sau ale Contractului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în scop de comerţ electronic, reclamă, marketing și publicitate, precum și pentru executarea Contractului. Boho Style S.R.L va putea trimite newslettere și alte informații cu caracter comercial.

Refuzul furnizării datelor solicitate de către Boho Style S.R.L pentru efectuarea unei Comenzi, determină imposibilitatea Boho Style S.R.L de a livra Comenzile respective.

Plata online a produselor și/sau Serviciilor se poate efectua în condiții de siguranță deplină utilizând un card bancar. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, folosește serviciile E-Commerce oferite de BC Victoriabank. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să introduceți datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți urmând instrucțiunile furnizate de această platformă. Boho Style S.R.L nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.