Бесплатная доставка от 1500 леев.

Livrare și achitare
Livrare și achitare

LIVRARE ȘI ACHITARE

Boho Style SRL vă oferă posibilitatea de a comanda produsele Boho Style SRL on-line de pe site-ul nostru. După plasarea și confirmarea comenzii online, curierul Vă livrează cumpărăturile acasă (în oficiu).

Termeni şi condiţii de livrare

Produsele comandate vor fi livrate în conformitate cu modalitatea și termenul de livrare agreat cu Dvs. în momentul plasării și confirmării comenzii.

După plasarea comenzii online v-eți primi un e-mail de confirmare a comenzii, iar ulterior v-eți fi contactat de către un operator pentru a stabili perioada de timp în care urmează a fi livrată comanda plasată.

În cazul în care datele de contact comunicate de către Dvs. nu sunt veridice, adică care nu permit contactarea Dvs., comanda plasată nu va fi confirmată și respectiv va fi anulată.

Livrare comenzilor

or. Chișinău
În Chișinău, precum și în suburbiile orașului livrarea se livrează în 1-4 ore după achitarea acesteia.

▪ Livrarea se efectuează între orele 07:00 – 23:00
▪ Prețul pentru livrarea în or. Chișinău — 50 MDL – 100 MDL
▪ Primim comenzi online de pe site-ul non-stop, în orice zi a săptămânii.
▪ În lipsa temporară a mărfurilor în depozitul nostru, precum și în zilele de sărbătoare, termenul de livrare poate fi prelungit.
Veți fi notificat prin email și/sau printr-un apel de către operatorii noștri, dacă termenul respectiv se va modifica sau vor apărea alte impedimente, ce împiedică executarea comenzii Dvs.
▪ Dacă valoarea comenzii este mai mare de 800 MDL, livrarea în raza or. Chișinău se va realiza GRATUIT.

Livrarea în toată Moldova
Comanda poate fi livrată în 12-24 ore după achitarea acesteia.

– Prețul livrării puteți calcula în coș.

Alte Condițiile livrării

În cazul lipsei destinatarului în timpul livrării curierul v-a aștepta 20 min.
În cazul livrării repetate poate fi nevoie de plată în avans (de la costul serviciului livrării până la costul comenzii alese și serviciului livrării). Livrarea la adresa de serviciu, comanda poate fi lăsată la recepție sau la colegi.

Modalități de plată
Achitarea valorii comenzii poate fi efectuată prin următoarele modalități:

Plata în numerar
Achitarea în numerar a valorii comenzii, se va face integral, în lei, pînă la predarea produselor, către curierul care a furnizat marfa.

▪ Plata online
Plata online prin intermediul mijloacelor electronice este foarte simplă, intuitivă și rapidă pentru orice utilizator. După confirmarea comenzii v-eţi fi transferat la serverul sistemului Paynet, care asigură siguranţa plăţilor. Utilizatorul poate să aleagă acea metodă de plată, care pentru el este mai comodă din diferite sisteme electronice de plăți, cum ar fi: (WebMoney, Qiwi, Яндекс Деньги, Wallet One, etc).

Dacă achitarea urmează a fi efectuată în momentul livrării, iar cumpărătorul refuză achiziționarea produselor cînd curierul ajunge la adresa de livrare, acesta va fi ținut să achite valoarea serviciului de livrare – 50 MDL.

Plasarea comenzii confirmă acordul irevocabil al cumpărătorului referitor la achitarea serviciului de livrare.

În cazul în care achitarea s-a făcut prin mijloacele electronice, produsele se consideră a fi achiziționate, fără a putea fi returnate.

În momentul ajungerii curierului la adresa de livrare, acesta Vă va contacta telefonic, pentru a Vă comunica acest fapt.

Cumpărătorul poate anula comanda plasată sau modifica perioada de livrare, prin contactarea managerului nostru la nr. de telefon: 069263434, cu cel puțin 2 ore, înainte de ora la care urma a fi efectuată livrarea.

Returnarea produselor
Cumpărătorul poate refuza recepționarea produselor în cazul în care observă o neconformitate a acestora în momentul în care îi sunt livrate.

Back to top

g

Welcome to Roisin, a place where all flower shops take on a whole new dimension of beautiful.

gflorist, Suzane Muray